Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

Struktura dhe Njësitë

Miratuar me Urdhër Nr.20, datë 26.01.2021 "Për miratimin e strukturës dhe organikës së Agjencisë së Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë"

ASCAL Struktura

Drejtor i Përgjithshëm

 Dr. Xhiliola Bixheku  CV


Sektori i Promovimit dhe Vlerësimit të Cilësisë

Përgjegjës Sektori

Specialistët

 • Majlinda Demirneli Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Arbri Ndreka Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Anilda Beqiraj Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Rajna Lila Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Alma Arapi Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 Sektorit i Statistikave dhe Analizave

Përgjegjës Sektori

 • Ersi Dako Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Specialistët

 • Aleksandra Xhamo Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Jonida Xhaferi Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Aviola Bardhi Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

 

 

Sektori i Financës dhe Shërbimeve Mbështetëse

Përgjegjës Sektori

 • Pranvera Dingo Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Specialistët

 • Marjeta Pengo Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Arkiva/Protokolli

 • Fjona Sogani Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

 

 

Sektori i Marrëdhënieve me Bordin e Akreditimit dhe Ndërkombëtarizimin

Përgjegjës Sektori

 • Erjon Xhako Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Specialistët

 • Denisa Bogdani  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Specialist (Jurist)

 

 

Azhornimi i fundit Tetor 2022