Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

Takimet informuese 2019

 • Broshura informuese
 • Prezantimi informues për SKS

 

Takimet në IAL


Institucionet e Arsimit të Lartë ku u zhvilluan takimet

 1. Kolegji Universitar "Instituti Kanadez i Teknologjisë"
 2. Universiteti "Metropolitan Tirana"
 3. Kolegji Universitar "WISDOM"
 4. Tirana Business University College

Institucionet e Arsimit të Lartë ku u zhvilluan takimet

 1. Universiteti i Tiranës (Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Fakulteti i Gjuhëve të Huaja)
 2. Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë"
 3. Kolegji Universitar "LOGOS"
 4. Kolegji Universitar "I Biznesit"
 5. Akademia "Ivodent"

Institucionet e Arsimit të Lartë ku u zhvilluan takimet

 1. Universiteti i Tiranës (Fakulteti i Ekonomisë)
 2. Kolegji Universitar "Bedër"
 3. Universiteti "Aldent"
 4. Universiteti Polis
 5. Universiteti "EPOKA"

Institucionet e Arsimit të Lartë ku u zhvilluan takimet

 1. Universiteti i Tiranës (Fakulteti i Drejtësisë; Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë)
 2. Universiteti "Fan S. Noli", Korçë
 3. Akademia e Filmit dhe Multimedias "Marubi"
 4. Kolegji Profesional i Tiranës

Institucionet e Arsimit të Lartë ku u zhvilluan takimet

 1. Tirana Esthetics & Style School
 2. Shkolla e Lartë "Nehemia"

Institucionet e Arsimit të Lartë ku u zhvilluan takimet

 1. Universiteti i Elbasanit "Aleksandër Xhuvani"
 2. Kolegji Universitar "Luarasi"
 3. Universiteti Privat "Albanian University"

Institucionet e Arsimit të Lartë ku u zhvilluan takimet

 1. Universiteti i Tiranës (Fakulteti i Shkencave të Natyrës)
 2. Universiteti Bujqësor i Tiranës
 3. Kolegji Universitar "Qiriazi"
 4. EPITECH ALBANIA

Institucionet e Arsimit të Lartë ku u zhvilluan takimet

 1. "Universiteti i New York-ut në Tiranë"
 2. Shkolla e lartë universitare, jopublike, "Universiteti "Marin Barleti""

Institucionet e Arsimit të Lartë ku u zhvilluan takimet

 1. Universiteti "Aleksandër Moisiu", Durrës
 2. Universiteti "Eqrem Çabej", Gjirokastër
 3. Universiteti Europian i Tiranës
 4. Universiteti "Mesdhetar i Shqipërisë"

Institucionet e Arsimit të Lartë ku u zhvilluan takimet

 1. Universiteti i Mjekësisë, Tiranë
 2. Universiteti "Ismail Qemali", Vlorë
 3. Akademia e Forcave të Armatosura
 4. Akademia e Sigurisë

Institucionet e Arsimit të Lartë ku u zhvilluan takimet

 1. Universiteti i Sporteve të Tiranës
 2. Universiteti i Arteve
 3. Universiteti “Luigj Gurakuqi”, Shkodër
 4. Kolegji Universitar “Pavarësia Vlorë”
 5. Kolegji Universitar “REALD”

Institucionet e Arsimit të Lartë ku u zhvilluan takimet

 1. Universiteti i Tiranës
 2. Universiteti Politeknik i Tiranës
 3. Akademia e Studimeve Albanalogjike